Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 18 » І ЗНОВУ ПОВЕРНУЛИСЯ З НАГОРОДАМИ
18:00
І ЗНОВУ ПОВЕРНУЛИСЯ З НАГОРОДАМИ

У м.Одеса, у спортивно-оздоровчому комплексі «Університет», відбулися Всеукраїнські класифікаційні та рейтингові змагання з танцювального спорту «Перлина Одеси-2015», у яких брали участь представники клубу спортивного та бального танцю «Гранд» (тренер — С.Даньков). Сонце, море і погода додавали хорошого настрою усім учасникам.

У категорії  «Ювенали 1 + 2Д» за крок до «золотих» нагород зупинився обдарований, цікавий, неперевершений  дует — Роман Страдецький і Аліна Василів. У турнірній таблиці за ними розташувалися Олександр Пашинський і Дарина Ралик (3 місце). Ще один дует із Заставнівщини став п’ятим — Назар Климус і Ангеліна Бабич.

Своєю цікавою і неперевершеною танцювальною композицією у категоріях «Юніори 2 Д — Стандарт», «Юніори 2 Д — Латина» вкотре суддів вразили і здивували титуловані Станіслав Антоняк і Юлія Швед. 

У «Ювеналах — Стандарт» четверте місце посіли Назар Климус і Ангеліна Бабич, а шосте — Роман Страдецький  і Аліна Василів. У «Ювеналах — Латина» шоста позиція у Олександра Пашинського і Дарини Ралик.

У категорії «Школа 3» досить професійно і цікаво виступили Максим Кушнірик і Яна Брус (1 місце ), Максим Романюк і Ірина Назарова (2 місце).

У «Ювеналах 1 Е», «Ювеналах 1 Н» додому з двома «бронзовими» медалями повернулися Дмитро Швед і Ангеліна Січковська.

У «Ювеналах 2 Е» за крок до п’єдесталу зупинилися три чудові дуети — Назар Климус і Ангеліна Бабич (4 місце), Олександр Пашинський і Дарина Ралик (5 місце), Роман Страдецький і Аліна Василів (6 місце).

У категорії «Юніори 1+2Д» декілька балів не вистачило, щоб піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани, творчому і обдарованому дуету — Станіслав Антоняк і Юлія Швед.
П’ятими у «Ювеналах 2 Н» стали Максим Кушнірик і Яна Брус.

Досить результативно виступили Олександр Шендеровський і Анастасія Глинська (категорія «Діти 1»), Андрій Шелегон і Наталія Кузик («Діти 2»), Степан Чуньківський і Дарина Левицька («Ювенали 2Е), Андрій Ганич і Антоніна Іванків («Школа 1»).

Нашим землякам вкотре бажаємо гучних перемог, вагомих нагород і вдалих виступів. До речі, юні обдаровання готуються до відповідальних змагань, які у серпні відбудуться у м.Штутгарт (Німеччина).

Переглядів: 482 | Рейтинг: 0.0/0