Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 23 » Ю.КІТАР ЗУСТРІВСЯ З ІНВЕСТОРАМИ ТА учасниками АТО
17:05
Ю.КІТАР ЗУСТРІВСЯ З ІНВЕСТОРАМИ ТА учасниками АТО

16 травня голова районної державної адміністрації Ю.Кітар та начальник управління економічного розвитку та інфраструктури І.Димка  зустрілися з директором Кострижівського комбінату будівельних матеріалів  К.Кондратюком та  потенційним інвестором  у розвиток цього підприємства П.Маловічко.

На зустрічі йшла мова про подальшу роботу підприємства та його модернізацію.

«Ми завжди підтримуємо тих інвесторів, які готові створювати на Заставнівщині робочі місця та платити податки до нашого бюджету», – сказав Юрій Васильович. Також очільник району наголосив, що інвестори можуть розраховувати на всебічну підтримку та сприяння з боку влади: «Ми працюємо над тим, аби район був привабливий для бізнесу, а тим більше для системного бізнесу».

17 травня в залі засідань райдержадміністрації відбулася зустріч голови районної державної адміністрації Юрія Кітаря та першого заступника голови районної державної адміністрації Василя Молдована з демобілізованими учасниками антитерористичної операції.

Перш за все, посадовці подякували  нашим землякам за самовіданність, вірність присязі і захист української незалежності.

Під час зустрічі обговорили, передбачену законодавством України, систему пільг для учасників бойових дій та осіб, прирівняних до них, зокрема, це стосується і надання земельних ділянок, надання матеріальної допомоги на лікування, оздоровлення дітей учасників антитерористичної операції в таборах району та області.

Насамкінець, голова райдержадміністрації Юрій Васильович  побажав хлопцям  міцного здоров‘я та довгих років життя.

Переглядів: 486 | Рейтинг: 0.0/0