Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 2 » ОЛЕКСАНДР ФИЩУК ЗУСТРІВСЯ З ГЕНЕРАЛЬНИМ КОНСУЛОМ ЧЕСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ У ЛЬВОВІ МІРОСЛАВОМ КЛІМОЮ
20:04
ОЛЕКСАНДР ФИЩУК ЗУСТРІВСЯ З ГЕНЕРАЛЬНИМ КОНСУЛОМ ЧЕСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ У ЛЬВОВІ МІРОСЛАВОМ КЛІМОЮ

Нещодавно Чернівецьку область відвідав Генеральний Консул Чеської Республіки у Львові Мірослав Кліма. Під час зустрічі з головою обласної державної адміністрації Олександром Фищуком та головою обласної ради Михайлом Гайничеру обговорено питання співробітництва. 
Зокрема, очільник виконавчої влади краю Олександр Фищук висловив зацікавленість у встановленні партнерських відносин з Чеською Республікою. «Ми висловлюємо надію на плідну співпрацю між Чеською Республікою та Україною, зокрема, Чернівецькою областю. Сподіваємося на взаємовигідне співробітництво у сфері економіки, культури та освіти», — наголосив голова обласної державної адміністрації.
У свою чергу чеський дипломат позитивно оцінив розвиток туристичної галузі в регіоні: «Значний туристичний потенціал Буковини сприятиме подальшому розвитку відносин та результативній співпраці у цій галузі між Чеською Республікою та Чернівецькою областю», – відзначив Мірослав Кліма.
Також під час зустрічі обговорено можливість організації та проведення в області семінару з питань сертифікації продукції євроорієнтованих підприємств, який Генеральне Консульство планує провести цьогоріч для підприємців з усієї Західної України.
Насамкінець Мірослав Кліма наголосив на важливості обміну досвідом, який може виявитися корисним для України в процесі зближення із Європейським Союзом, а Олександр Фищук подякував керівництву та народу Чеської Республіки за підтримку.

 

Переглядів: 375 | Рейтинг: 0.0/0