Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 19 » ПОСІЛИ І ЗАГАЛЬНОКОМАНДНЕ МІСЦЕ
17:34
ПОСІЛИ І ЗАГАЛЬНОКОМАНДНЕ МІСЦЕ

Л.БАЛАНЕЦЬКА

У Кіцмані відбулася 8 спартакіада обласної громадської організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України». Спортсмени з обмеженою можливістю змагались у шести видах: дартсі, городках, кільцекиді, кидках у баскетбольне кільце, гонці на візках (змійка) і бочче.
Делегація Заставнівщини складалася із 16 чоловік. Згідно із положення, на спортивні майданчики виходило 6 осіб (3 чоловіки і 3 жінки). Серед візочників «срібло» у чоловіків виборов І.Штефюк, а в жінок — чемпіонка України 2013 року В.Соколова (обоє із с.Звенячин).
Серед жінок з дартсу і баскетболу ІІ місце посіла Л.Попадюк (с.Вікно), а серед чоловіків ІІІ у дартсі став О.Гаврилюк (с.Доб­ринівці).
«Срібло» в городках і баскетболі виграв І.Звоздецький (м.Заставна), який у складі збірної області виступатиме на республіканських змаганнях, які з 14 до 19 вересня відбудуться у м.Затока (Одеської області).
У загальнокомандному заліку збірна Заставнівського району посіла І місце, за що отримала кубок і грамоту, які вручили Н.Онофрей — голові Заставнівської районної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалід України». Усі переможці, призери нагороджені медалями, грамотами і грошовими преміями від обласної громадської організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».
Спартакіада — це не тільки спортивна боротьба, а й спілкування, обмін досвідом, зустрічі зі старими друзями та знайомство з новими. Хочеться нашим спортсменам побажати здоров’я, нових звершень, здобутків, а І.Звоздецькому вдало виступити на республіканських змаганнях.
Виконавча влада району вирішила питання щодо пального, що дозволило інвалідам поїхати на вищезгадану спартакіаду.  За спів­працю і розуміння щиро вдячні провідному фахівцеві ВФСТ «Колос І.Онуфрашу.
Голова Заставнівської районної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалід України» Н.Онофрей закликає заставнівчан з обмеженою можливістю, зареєструватися у вищезгаданій структурі і також брати активну участь у подібних змаганнях і інших щоденних справах.

Переглядів: 394 | Рейтинг: 0.0/0