Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 2 » ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ Р.УГРЕНЧУКА
21:38
ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ Р.УГРЕНЧУКА

18 квітня на базі Чернівецької спортивної школи відбувся І обласний турнір  з футболу, присвячений пам’яті МС СРСР Романа Угренчука, який започаткувала КДЮСШ м. Чернівці та Чернівецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. На відкритті та нагородженні були присутні футболісти та друзі Р.Угренчука. При досить несприятливих погодних умовах, з іскринкою в очах, діти проводили свої матчі на футбольному полі стадіону „Юність”. 
Змагання проходили між командами Заставни, Кіцманя та Чернівців. Заставнівщину представляли Веренчанські футбольні команди під керівництвом тренера В.Цісовського, яких на турнір запросив директор КДЮСШ В.Я.Смаглій.   
Веренчанські спортсмени 2002-2003 р.н. (В.Сма­глій, Ю.Шев­­­кеник,  В.Рихло, А.Гнідий, М.Мот­рюк, А.Ма­сович, М.Гливка, А.Чикановський, І.Шевкеник) змагалися з чотирма командами і вийшли переможцями.

А спортсмени 2004-2005р.н.(Я.Шевкеник, Р.Харюк, М.Журавець, А.Бортнік, Я.Монюк, М.Труфин, І.Буга, Ю.Данацко, Д.Закраєвський, В.Іванчак) посіли друге місце. Учні показали гарний, грамотний футбол. 
Усі учасники змагань були нагороджені медалями та грамотами КДЮСШ м.Чернівці. Кращим гравцем турніру став учень Веренчанської ЗОШ Ярослав Шевкеник, який отримав з рук доньки Р.Угренчука, Катерини, пам’ятну статуетку. Кращого нападника цих змагань Вадима Смаглія (Веренчанська ЗОШ) нагородили дипломом.
Організатори цього турніру намагатимуться проводити його щорічно.

В.ЦІСОВСЬКИЙ, вчитель фізичного виховання 
Веренчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде

Переглядів: 513 | Рейтинг: 0.0/0