Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 4 » ПРО ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ З ПІДТРИМКИ ЕКСПОРТУ
17:05
ПРО ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ З ПІДТРИМКИ ЕКСПОРТУ

16-17 квітня 2015 року Торгово-промислова палата України за підтримки Кабінету Міністрів України та у співпраці з органами державної влади, Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України, Американською торгівельною палатою в Україні, Федерацією роботодавців в Україні, іншими громадськими та бізнес-організаціями проводить Перший національний форум з підтримки експорту.
Цей захід організують для вітчизняних експортерів та тих підприємств, які мають намір вивести свої товари і послуги на ринки країн світу, а також покращити умови ведення бізнесу та залучити інвестиції в Україну.
Програмою заходу передбачено проведення гала-сесії за участі Прем’єр-міністра України А. Яценюка, членів Уряду, іноземних гостей, фінансово-кредитних агентств, представників бізнесу. Загалом планується провести пленарне засідання, панельні дискусії, «круглі столи», зокрема, з питань співробітництва «Україна — Китай», «Україна — країни Африки».
До участі у заходах Форуму в якості спікерів запрошені керівники провідних українських та іноземних компаній, інвестиційних, інших фондів, що займаються фінансовою і технічною допомогою, міжнародних і вітчизняних фінансово-банківських установ, страхових компаній, зокрема WB, EBRD, Укрексімбанк, UNIQA тощо; кредитно-експортні агентства Угорщини, Польщі, Чехії, Німеччини, Італії, Франції, Китаю, Казахстану, дипломатичні представництва іноземних країн, акредитовані в Україні, представництво Європейської комісії в Україні та представники Європейського Союзу, інших міжнародних організацій.
Основною метою Форуму є обговорення широкого кола питань, пов’язаних із підтримкою і просуванням товарів та послуг вітчизняних підприємств-експортерів на ринки іноземних країн, насамперед до країн ЄС, подолання технічних бар’єрів, проведення модернізації та технічного переоснащення підприємств відповідно до стандартів ЄС, видача сертифікатів відповідності, ліцензування продукції, обговорення та визначення засад щодо формування в Україні експортно-кредитного агентства, інституту уповноважених економічних операторів, обговорення проблем малого та середнього бізнесу при здійсненні експортно-імпортних операцій, тощо.
Захід передбачає проведення зустрічей керівників українських та іноземних підприємств з урядовими посадовцями України, організація зустрічей у форматі «В2В» (за окремими заявками).
Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, Конгресно-виставковий центр Торгово-промислової палати України Chamber Plaza.
З більш детальною інформацією щодо умов участі в форумі можна ознайомитися на web-сторінці: www.exportua-forum.com (контактний телефон: (044) 586-40-15).

Управління економічного розвитку
та інфраструктури райдержадміністрації

Переглядів: 436 | Рейтинг: 0.0/0