Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 25 » СИЛА УКРАЇНИ — В ЇЇ ТАНЦЯХ І ПІСНЯХ
12:03
СИЛА УКРАЇНИ — В ЇЇ ТАНЦЯХ І ПІСНЯХ

Чудової літньої днини, на свято первоверховних апостолів Петра і Павла чимало погорілівчан прямувало до місцевого будинку культури. Палких шанувальників пісні і танцю очікував звітний концерт аматорів сцени. Сюди також завітали і гості — головний спеціаліст відділу культури, лауреат обласної премії імені Сидора Воробкевича, член національної спілки театральних діячів України Л.Гайдей, лауреат районної премії імені М.Івасюка, завідувач постановочною частиною зразкового театру юного глядача «Мандрівник» С.Комісарчук, сільський голова Г.Зоникова.

Глядачі із захопленням переглядали цікаві танцювальні композиції, які виконали малята дошкільної установи с.Погорілівка, — «Черевички», «Вальс», «Полька» та інші. «Циганським танцем» усіх заворожила А.Криворучко. Група дівчат представила танець «Як у нас на Україні».

Не обійшлося на святі і без пісень, які підняли настрій, додали неабиякого оптимізму і впевненості. Задушевно співали Ю.Лисюк («Одна калина», «Україна»), А.Лисюк («Перше кохання», «Моя Україна»), А.Мокан («То любов»), сестри Діана та Аліна Мокан («Я кохаю»), вихованці дошкільної установи («Мир вам, люди»).

Цікавими були гуморески і сценки, які запропонували П.Багрійчук і О.Лисюк. Своєю пластикою, технікою виконання усіх вразили учасники клубу спортивного і бального танцю «Гранд» (керівник С.Даньков) — Дарина Сяброва і Максим Вівчар. Ведучі — Павло Багрійчук і Юлія Ковальчук.

Завершилося дійство такими віршованими словами:
Хай лине пісня над селом,
Хай колосяться ниви,
Комори повняться добром
І будьте ви щасливі...

Сценарій і концертну програму підготувала директор Погорілівського будинку культури Г.Гельмич.
Найяскравіші слова не можуть передати тих емоцій, з якими погорілівчани покидали залу клубної установи. Адже артисти танцювали, співали, виконували гумористичні сценки серцем та душею. Їхній професіоналізм та натхнення — вражаючі, про що можуть ствердно сказати численні глядачі.

Переглядів: 436 | Рейтинг: 0.0/0