Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 1 » СТАНЬ НА ЗАХИСТ УКРАЇНИ!
20:12
СТАНЬ НА ЗАХИСТ УКРАЇНИ!

Військові комісаріати Чернівецької області розпочинають комплектування офіцерами, прапорщиками, сержантами і солдатами  окремого гірсько-піхотного полку за місцем дислокації у Чернівцях. Командир полку — Герой України, прославлений комбат 128 окремої гірсько-піхотної бригади, підполковник Василь Іванович Зубанич. Служити під командуванням Героя України — висока честь для кожного буковинця. 
Настав зоряний час для тих, хто бажає стати до лав українського війська. Перевага надається військовослужбовцям запасу, особам призовного віку з належною фізичною підготовкою, навичками альпінізму, морально стійким воїнам.
Після укомплектування передбачено високопрофесійне і кваліфіковане навчання і бойове злагодження. Термін комплектування обмежений. 
Одночасно нагадуємо, що розмір одноразової грошової виплати особам, котрі призвані за мобілізацією та підпишуть контракт для подальшого проходження військової служби складає:
сержантам і солдатам — 9744 гривні;
прапорщикам — 10962 гривні;
офіцерам — 12180 гривень.
Заробітна платня за місцем роботи і пенсія — зберігаються у повному обсязі.
Викладені вище умови діють до 17 серпня цього року.
Звертатися у Кіцманський ОРВК.
Не відкладай на завтра — прийди сьогодні.
Чернівецький обласний військовий комісаріат інформує, що для повного укомплектування 31 Чернівецького прикордонного загону кількість вакантних посад значно зменшилася.
Військовослужбовці за контрактом можуть тільки добровільно направлятися на Схід України для несення служби вахтовим методом на термін не більше, ніж півтора місяця. 
Продовжується комплектування Путильського, Герцаївського, Заставнівського, Сокирянського районних військових комісаріатів. 
Для успішної роботи новостворених військових комісаріатів потрібні віддані українській армії патріоти і професіонали. Вакантні посади комплектуються за мобілізацією і за контрактом. Прийди і запишися до лав захисників України.

В.ЧУРАЙ, військовий комісар Чернівецького обласного військового комісаріату, полковник

Переглядів: 407 | Рейтинг: 3.0/1