Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 29 » У ПАМ’ЯТЬ СТЕПАНА СПІЖАВКИ
12:02
У ПАМ’ЯТЬ СТЕПАНА СПІЖАВКИ

23 серпня 2015 року, за ініціативи Чернівецької обласної організації ВО «Свобода», у селі Товтри, що на Заставнівщині, було проведено футбольний турнір. Захід присвячений світлій пам’яті свободівця Степана Спіжавки.
 На заклик свободівців відгукнулися 7 футбольних команд з Заставнівського та Кіцманського районів. Після офіційного відкриття турніру та вступного слова голови Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Віталія Мельничука, з привітаннями виступили заступник голови Заставнівської районної ради  Віталій Слипенюк, присутній на турнірі депутат обласної ради від фракції ВО «Свобода» Михайло Гоменюк, сільський голова Віктор Коханий та голова Кіцманської районної організації ВО «Свобода» Ігор Гринюк. Після початку турніру організатори заходу та родичі Степана Спіжавки з квітами, лампадами та вінком пішли до могили Степана Георгійовича, що на місцевому кладовищі.
 У боротьбі за першість  перемогу здобула команда села Горішні Шерівці, друге місце — команда с.Малий Кучурів. За третє місце боролися команди з Товтрів та Васловівців.  Третє місце зайняла команда-господар с.Товтри. Переможці отримали нагороди.
 Організатори та упорядники турніру мають намір в подальшому зробити турнір пам’яті Степана Спіжавки традиційним та проводити його до Дня Незалежності.

 

Переглядів: 397 | Рейтинг: 0.0/0