Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 26 » ВІДБУЛАСЯ СПАРТАКІАДА «СИЛА ДУХУ»
11:30
ВІДБУЛАСЯ СПАРТАКІАДА «СИЛА ДУХУ»

У м. Ужгород, у спорткомплексі «Юність», відбулася  третя Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу».
Завданням спартакіади є покращення фізкультурно-реабілітаційної роботи серед потерпілих на виробництві, пропаганда здорового способу життя серед цих осіб, залучення їх до активного громадського життя.
Третя Всеукраїнська спартакіада відбулася у два етапи: відбіркові регіональні змагання (тривали у серпні) та всеукраїнські фінальні.
До програми фінальної частини Всеукраїнської спартакіади включено 6 видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, теніс настільний, шахи.
Директор виконавчої дирекції Фонду Валерій Акопян зачитав вітання керівників держави – Президента України та Голови Верховної Ради України, що надійшли на адресу учасників та гостей спартакіади.
Виступили на цих змаганнях і представники Заставнівського району. Це — Ростислав Рогожинський (смт.Кострижівка)  та Олексій Гіпіков (с.Дорошівці). Збірна команда нашої області посіла почесне п’яте загальнокомандне місце. Капітан команди Ростислав Рогожинський посів перше місце з армспорту. Крім медалей та дипломів призери  відзначені цінними подарунками. 
Особливого емоційного забарвлення надав цьому дійству виступ танцювального колективу Ужгородського коледжу культури і мистецтв, презентований учасникам та гостям Всеукраїнської спартакіади.
Також  для учасників змагань в обласному музичному драматичному театрі відбувся концерт майстрів мистецтв Закарпатської області.

Н.МЕЛЬНИЧЕНКО, начальник ВВД Фонду ССНВ у Кіцманському районі

 

Переглядів: 767 | Рейтинг: 0.0/0