Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 20 » Відкрита першість Заставнівської ДЮСШ
11:59
Відкрита першість Заставнівської ДЮСШ

На стадіоні села Василів, відбулася відкрита першість ДЮСШ серед юнаків 2004 р. н. і молодші, присвячена Дню захисту дітей, в якій брали участь збірні команди сіл району. 

Змагання проводилися за коловою системою, а тому права на помилку не було ні у кого. Діти це добре знали, саме тому боротьба велася на кожному клаптику майданчика. Ніхто з гравців не збирався поступатися супернику. В результаті хорошої та змістовної гри третє місце посіла збірна команда Заставна (тренер В.М. Дубковець), друге — Васловівці (тренер В. М. Дубковець), а перемогу у першості здобули господарі майданчика — команда ДЮСШ-Василів (філіал відділення футболу Заставнівської ДЮСШ) (тренер В. Слободян). Також було визначено та нагороджено кращих гравців у номінаціях: «Кращий воротар»  Володимир Бойчук  (с. Товтри), «Кращий захисник» — Олександр Гнідий  (с. Товтри), «Кращий нападник» — Валентин Микитей, «Найперспективніший гравець» — Олександр Мулик .

Переможців та призерів першості нагородили тренери відділення футболу Заставнівської ДЮСШ. Кожен гравець отримав грамоту та медаль відповідного ступеня. Всі учасники залишилися задоволеними результатами навчально-тренувального року та після літніх канікул готові з новими силами приступити до підготовки для участі у новому футбольному сезоні.

Адміністрація Заставнівської ДЮСШ висловлює вдячність тренерам відділення футболу за організацію першості та підготовку спортсменів, а також випускникам ДЮСШ  — за спонсорську підтримку змагань.

І.Леваніна, в.о. директора Заставнівської ДЮСШ

Переглядів: 392 | Рейтинг: 0.0/0