Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 29 » ЗАСТАВНІВСЬКА ЗОШ ВАБИТЬ КРАСОЮ ТА СИЛОЮ ЗНАНЬ
12:15
ЗАСТАВНІВСЬКА ЗОШ ВАБИТЬ КРАСОЮ ТА СИЛОЮ ЗНАНЬ

Про цю школу довгий час говорили дуже мало. Хоча знаннями вона ніколи не поступалася ані гімназії, ані іншим навчальним закладам. Але останніми роками відбуваються помітні зміни.  До нинішнього першовересня тут зробили, за словами тих, хто там побував, шикарний ремонт…
Ідемо, разом із директором Н.Бачинською та завучем С. Микитей, коридорами першого, другого поверхів, а відчуття задоволення не зникає. Якась незвична, як для школи, атмосфера — ідеальна чистота, блиск, на стінах новенькі стенди, на підлозі квіти — не прості, а червоні, рожеві, жовті китайські троянди,   пальми,  наче в оранжереї… В учительській — нова підлога із ламінату. Колишній малий спортзал (борцівський) ніхто не впізнає. Нині тут — танцювальна студія з високими дзеркалами та великими пластиковими вікнами. І все це — робота дбайливих рук, світлого розуму та нових ідей, які вдалося втілити в життя, як сказала директор,  завдяки багатьом людям,  за що всім щире спасибі! Зокрема, 10 тисяч гривень — від фонду «Батьківський край» (ТОВ «Мрія Буковина», директор І.Полянський), 64 банки фарби виділив відділ освіти райдержадміністрації (начальник М.Матейчук), а всі класні кімнати — оновлені та красиві — завдяки, звісно ж, фінансуванню батьків і праці вчителів.
Одне слово, видно, що цій школі пощастило. Тут дбайливий, виважений, спокійний і мудрий господар, а точніше — господиня — Надія Анатоліївна, яка завжди в пошуку нових ідей не лише зовнішнього виду школи, але й внутрішнього її насиченого життя. Так тримати, пані директорко!

С.МАСЛОВСЬКА

Переглядів: 487 | Рейтинг: 0.0/0