Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 28 » ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ
18:13
ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ

У Будинку дитячо-юнацької творчості відбулася звітно-виборна конференція Заставнівської районної організації ВФСТ «Колос», у роботі якої брав участь 41 делегат із 29 населених пунктів. Запросили сільських голів, ветеранів спорту і кращих спортсменів ФСТ «Колос». У порядок денний внесли звіт голови, що стосувався роботи з 2011 до 2015 року, вибори керівних органів РО ВФСТ «Колос», делегатів на аналогічну обласну конференцію, яка відбудеться 4 квітня.
Із звітом про роботу РО ВФСТ «Колос» виступив її голова І.Кременецький, який увагу акцентував на успіхах, недоліках, недостатньому фінансуванні галузі з районного бюджету, необхідності ремонту районного стадіону, збереженні штатної чисельності ДЮСШ «Колос».
Також відзначив кращі фізкультурно-спортивні клуби (ФСК) сіл району. Це — Васловівці, Дорошівці, Ржавинці, Товтри, Баламутівка, Добринівці, Боянчук, Вікно, м.Заставна та смт.Кострижівка.
В обговоренні доповіді активну участь брали голова ФСК с.Товтри І. Тарабас, депутат райради І.Фуштей (с.Горошівці), Ржавинецький сільський голова Б.Садовий, Дорошовецький сільський голова М.Вигнан, які підкреслили успіхи РО ВФСТ «Колос», проведення районних змагань з багатьох видів спорту, спортивно-масові заходи тощо.
Пообіцяв підтримати РО ВФСТ «Колос» голова райради Д.Скігар, який наголосив, що молодь потрібно залучати до занять фізкультурою, спортом, особливо у сільській місцевості.
Делегати схвально слухали виступ першого заступника голови райдержадміністрації В.Молдована, що спортсменів-збірників фінансуватимуть для участі в обласних змаганнях. Також відзначив належну роботу РО ВФСТ «Колос».
Про досягнення спортсменів Заставнівщини говорив і голова Чернівецької обласної організації ВФСТ «Колос» П.Івасюк. Потрібно вирішити питання щодо ремонту стадіону, відкриття посад інструкторів з фізкультури та спорту.
Далі приступили до обрання голови РО ВФСТ «Колос», на цю посаду висунули кандидатуру І.Кременецького, якого підтримує і обласна організація. У підсумку — свої голоси одноголосно віддали за Івана Васильовича Кременецького, який подякував за довіру і накреслив план роботи на перспективу.
Кращі сільські голови, які вийшли переможцями і зайняли призові місця в районних сільських спортивних іграх за підсумками 2014 року, з рук керівників району отримали грамоти. Це — Ю.Кітар (Васловівці), М.Вигнан (Дорошівці). Нагородили й сільських голів, у яких на належному рівні спортивні показники, — В.Лаврін (Добринівці), Б.Садовий (Ржавинці), Я.Котик (Вікно), І.Найдиш (Боянчук), І.Піцек (Кострижівка). Відзначили активістів, спортсменів і тренерів району: І.Фуштей (Горошівці), М.Богуцький (м.Заставна), Д.Рудейчук, М.Рудей (м.Заставна), І.Бажанська (с.Дорошівці), К.Фисюк (с.Баламутівка) — настільний теніс, В.Лисий (м.Заставна), С.Чернятинська (Вікно) — шашки, В.Томко, О.Лютий (с.Товтри), Д.Шикирюк (Добринівці), С.Кочергіна, І.Скибінська (Дорошівці) — волейбол, І.Кременецький (с.Добринівці) — більярд, О.Онуфраш (Баламутівка) — легка атлетика, голів ФСК та тренерів ДЮСШ «Колос» — А.Верешко (с.Ржавинці), І.Онуфраш (Баламутівка), В.Молдован (м.Заставна), О.Перепадя, О.Токарчук (обоє із смт.Кострижівка), А.Крештановіч (Васловівці).
На конференції обрали районну раду РО ВФСТ «Колос», до якої ввійшло 29 чоловік, Президію — із 9 чоловік, ревізійну комісію, делегатів на обласну конференцію ВФСТ «Колос».

І.ОНУФРАШ,
провідний фахівець ВФСТ «Колос»

Переглядів: 498 | Рейтинг: 0.0/0