Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 19 » ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ — У ЗАСТАВНІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ
17:51
ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ — У ЗАСТАВНІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

Другий тиждень вересня у Заставнівській гімназії традиційно проходив як Олімпійський тиждень, присвячений Дню фізкультури і спорту, мета якого —  популяризація фізичної культури, олімпійського руху, формування в підростаючого покоління фізичного і морального здоров‘я, залучення до занять фізичною культурою та спортом якомога більшої кількості дітей, виховання в них здорового способу життя.
 Розпочався урочистим відкриттям. Кращі спортсмени гімназії Іван Візір, Христина Бречко і Олександр Пістрюга внесли Олімпійський прапор і Олімпійський вогонь.
Проводилися змагання з таких видів: зі стрибків у довжину з місця, настільного тенісу, шахів, підтягування, стрибків через скакалку, артболу, волейболу.
 За цей період  відбулося  багато різноманітних фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, спортивних розваг на свіжому повітрі, бесід, вікторин на спортивну тематику. 
Під час тижня учасники продемонстрували спортивні досягнення, силу, майстерність, швидкість, багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою. 
Завершився тиждень підбиттям підсумків і урочистим закриттям.
Серед учнів 5-6-класів найспортивнішим класом став 6-Б (класний керівник Т.Агатій),   7-8 класів —  7 клас  (класний керівник Т.Літовська), 9-11 класів — VII  гімназійний клас (класний керівник Г.Цуркан).
Найкращих результатів серед дівчат і  хлопців досягли:
5-6- класів — Олександр Пашинський (ІІ г), Ірина Микитей (6-Б кл.); 
7-8 класів — Анастасія Ткач (III г) і Денис Саварин (7 кл.); 
9-11класів — Христина Бречко і Олексій Цуркан (VII г кл.).
Перемогу здобули найсильніші та найспритніші,  за що й були нагороджені грамотами і перехідними кубками.
Тиждень фізкультури і спорту закінчився, але робота щодо виховання фізичної активності та здорового способу життя триває і надалі.

Уляна Ткач, вчитель фізичної культури Заставнівської гімназії

Переглядів: 411 | Рейтинг: 0.0/0