Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 4 » «Батьківщина» вимагає зниження тарифів на газ
12:14
«Батьківщина» вимагає зниження тарифів на газ

Про вимогу партії ВО «Батьківщина» щодо необхідності зниження тарифів поінформував громаду на прес-конференції голова обласного партосередку Іван Мунтян. «Ми входимо до коаліції, і це означає те, що ми переконуватимемо колег з коаліції приймати правильні рішення з найважливіших питань. У час, коли триває зубожіння людей, коли бракує грошей на продукти — необгрунтовано підвищувати тарифи є злочином», — заявив він.

Іван Мунтян наголосив, що єдиною політичною силою, яка доводить, що тарифи підвищені необгрунтовано і не відповідають дійсності, є партії ВО «Батьківщина». Саме на її вимогу були УДВІЧІ знижені норми споживання газу для користувачів без лічильників — тож уже за травень такі користувачі платили за газ удвічі менше. «Наші розрахунки базуються на достовірній інформації, — додав партієць. — Серед наших колег-партійців є фахівці у цій галузі, є міські голови та голови облрад, господарники, які добре знайомі з цими питаннями і чітко бачать, де яка сума «накручена» безпідставно». 

«Разом з тим, — зауважив І.Мунтян, — в області є випадки, коли користувачам без лічильників прийшли платіжки, виписані за старими нормативами. Застерігаємо від цього керівництво обл­газу». 
«Прошу структури, які мають стосунок до формування тарифів, змінити своє ставлення до цього питання, зупинитися у намаганні заробити на простих людях і формувати тарифи справедливо, — додав керівник буковинської «Батьківщини». — Інакше люди прийдуть з вимогами цієї справедливості до їхніх офісів».

Звернення до керівництва держави з вимогою зниження тарифів в області прийняли депутати місцевих рад, серед яких — Заставнівської, Сторожинецької районної, Шевченківської районної в м. Чернівцях та Чернівецької обласної рад. 

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Переглядів: 423 | Рейтинг: 0.0/0