Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 9 » БУКОВИНЦІ МОЖУТЬ ПОДАВАТИ ДОКУМЕНТИ НА ОТРИМАННЯ СУБСИДІЙ ДО 30 ЧЕРВНЯ — ЮРІЙ ПІВЕНЬ
21:52
БУКОВИНЦІ МОЖУТЬ ПОДАВАТИ ДОКУМЕНТИ НА ОТРИМАННЯ СУБСИДІЙ ДО 30 ЧЕРВНЯ — ЮРІЙ ПІВЕНЬ

Про удосконалений порядок надання житлових субсидій йшлося 24 квітня на брифінгу заступника директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Юрія Півня.
За словами посадовця, буковинцям не варто поспішати з оформленням субсидій, оскільки громадяни, які бажають отримати субсидії з 1 квітня, можуть звертатися до районних управлінь праці та соціального захисту населення до 30 червня 2015 року. 
«При заповненні бланку декларації, необхідно вносити дані про всі доходи членів домогосподарств, отримані у 2014 році, а не лише суми зарплатні та пенсії, які слід вказувати без урахування податку з доходів фізичних осіб», — додав Юрій Півень.
Також на брифінгу обговорено практичні аспекти розрахунку соціальних нормативів користування відповідними житлово-комунальними послугами та питання збереження системи пільг для таких категорій населення, як інваліди війни та учасники бойових дій.
Насамкінець Юрій Півень звернув увагу буковинців на те, що пакет документів на оформлення субсидії можна принести особисто або відправити поштою. «Коли з 1 травня цього року розпочнеться офіційний прийом документів на призначення житлових субсидій, районні управління праці та соцзахисту населення додатково залучать працівників, аби пришвидшити роботу служби», — підсумував посадовець.

Переглядів: 407 | Рейтинг: 0.0/0