Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 9 » Буковинська «Батьківщина» передала ліки в АТО з батьківщинівцем-добровольцем
22:00
Буковинська «Батьківщина» передала ліки в АТО з батьківщинівцем-добровольцем

«Батьківщинівець»–активіст з Буковини Василь Войчук добровольцем пішов до війська і після відповідного навчання вже вирушив на Схід. 
Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина», через нього партійці краю передали у військову частину медикаментів на 1300 грн. і ще чималу благодійну допомогу відправили вслід за ним поштою для 28-ми його товаришів по службі, яких «батьківщинівці» взяли під свою опіку.
«Усе передав у медроту, – повідомив Василь Михайлович телефоном. – За отримане дуже вдячні, і будемо дякувати за все, що нам зможуть передати люди. Найбільша потреба в ліках. Тут жартують, що «на війні можна віддати комусь свою жінку, але в жодному разі не можна віддати свою аптечку». І це щира правда, бо жінка повернеться, а без аптечки в будь-яку хвилину можна втратити життя назавжди». 
Загалом від початку року партійці краю за допомоги громади зібрали і доставили на Схід допомоги на майже 731 тис. грн. До волонтерської роботи долучилися всі без винятку райони області.

Переглядів: 453 | Рейтинг: 0.0/0