Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 4 » ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ У ШУБРАНЦІ
12:13
ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ У ШУБРАНЦІ

Одним із знаменних для українців є святкування Дня Конституції України. 19 років тому відбулася значима історична подія, яка гідно увінчує розвиток українського народу у XX столітті — прийняли  першу Конституцію незалежної української держави. З цієї нагоди до Дня Конституції і Дня молоді перед будинком культури с.Шубранець відбулося цікаве театралізоване дійство, яке зібрало чимало глядачів і тривало близько 3 годин. Імпровізована сцена потопала у зелені і квітах. У цей день  своє мистецтво продемонструвало 5 дитячих колективів, які підняли настрій цікавими танцювальними композиціями.

Сподобалися  солісти-вокалісти Тетяна Боднарюк, Юлія Шишигін, Марина Ластівка, Марина Дамян, Настя Павлюк, Наталія Прокоп, наймолодша, 5-річна учасниця Іванна Борчук. Своєю виконавською майстерністю вразили дуети у складі Тетяни Коробчук і Віри Літовської, Валентина Одріховського і Андрія Шкраби, гітарист Богдан Салогуб, гурт «Шубранчанка». Опісля відбувся вечір відпочинку для молоді.

Працівники Шубранецького будинку культури щиро дякують учасникам свята за майстерність, професіоналізм, чудовий настрій, який вони створили для своїх земляків. Особлива шана  найменшим шубранчанам, яких на святі було понад 40 чоловік.

Л.БАЛАНЕЦЬКА

 

Переглядів: 493 | Рейтинг: 0.0/0