Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 7 » День знань у Заставнівській ЗОШ
23:22
День знань у Заставнівській ЗОШ

Прийшла, прийшла свята година,
Настав жаданий довгочас, 
У нашій рідній Україні
Цей Першовересень для нас.

1 вересня – радісний і хвилюючий день, ніжна, лагідна, турботлива пісня батьківських сердець. Діти переступають поріг дитинства, зазирають у юність, торкаються зрілості. В очах випускників – сум, бо для них цей навчальний рік – останній. А в очах першокласників – гордість і тривога, адже вони прийшли до школи вперше. Цього року наша шкільна сім’я поповнилася на  54  учні. Цікаво, які вони? Сьогодні наше перше знайомство з ними. 
Пам’ять про Героїв Небесної Сотні та загиблих у зоні АТО вшанували хвилиною мовчання. Кращі учні поклали квіти до пам’ятника загиблим землякам під час  ІІ світової війни та пам‘ятника Героям Небесної Сотні. 

На свято завітав перший заступник голови райдержадміністрації В.М. Молдован, який побажав  учням міцного здоров‘я, завзятості і наполегливості у навчанні, досягнень у спорті і вручив грамоту за ІІ місце, яке посіла школа, у 70 районній шкільній спартакіаді.
Цікавим було привітання учнів писарем славного Війська Запорізького, який зачитав грамоту від козаків.
Розумні люди – міць держави!
Тож набирайтесь, діти, знань,
Щоб Україна мала славу
Країни здійснених бажань!

Одинадцятикласники вручили першокласникам символічний факел, який у серцях запалює бажання вчитися. 
Усе свято пронизував національно-патріотичний дух школярів, гордість за свою єдину і нероздільну Україну, за її захисників, прагнення жити у мирі. Завершилося свято флешмобом  «Україна – незламна, Україна –понад усе!»

С.МИКИТЕЙ, заступник директора Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ст. з виховної роботи

Переглядів: 388 | Рейтинг: 0.0/0