Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 6 » До відома населення, про державну підтримку енергоефективних заходів
12:02
До відома населення, про державну підтримку енергоефективних заходів

За інформацією Державного агентства з енерго­ефективності та енергозбереження України, 8 квітня 2015 року Кабінетом Міністрів України була прийнята постанова №231 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 березня 2010 р. №243 і від 17 жовтня 2011 р. №1056», яка спрямована на стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів та встановлення (заміни) котлів, окрім газових.

Наразі, визначено перелік енергоефективного обладнання та матеріалів, які можна придбати в кредит (ПАТ АБ «Укргазбанк», «Державний експортно-імпортний банк України» та ПАТ «Державний ощадбанк України») та отримати компенсацію (30% — для індивідуальних будинків, квартир), зокрема для: утеплення фасадів, горищ та фундаментів; модернізації системи освітлення; встановлення енергозберігаючих вікон; встановлення засобів обліку води, заміни радіаторів опалення тощо.

Для проведення роз’яснювальної роботи в частині економічних, технічних та правових засад участі населення в програмі отримання державної підтримки на впровадження енергоефективних заходів 27 квітня 2015 року Агентством було створено Call-центр.

Call-центр з проведення роз’яснювальної роботи в частині економічних, технічних та правових засад участі населення в програмі отримання державної підтримки на впровадження енергоефективних заходів працює з 09.00 до 17.30 (крім вихідних та святкових днів). Телефон: 044 292-32-57, e-mail: energoefect@saee.gov.ua .

Управління економічного розвитку та інфраструктури
районної державної адміністрації

Переглядів: 461 | Рейтинг: 0.0/0