Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 27 » «МРІЯ Агрохолдинг» готова до жнив
12:17
«МРІЯ Агрохолдинг» готова до жнив

«МРІЯ Агрохолдинг» успішно завершила посівну кампанію та розпочала підготовку до жнив.  Компанія готує технічний парк до збиральної кампанії: проводить її ремонт, дефектовку, закупила нові запчастини. 

Очікують жнив також інфраструктурні об’єкти Агрохолдингу. Зокрема, у цьому сезоні «МРІЯ Агрохолдинг» планує здійснювати зберігання врожаю на 8 власних елеваторах і 3 зерносховищах загальною потужністю одноразового зберігання  615 тис. тонн. Вже проведена діагностика і модернізація обладнання, навчений персонал. Крім того, елеватори «МРІЇ» в цьому сезоні будуть надавати послуги зі зберігання, очищення та сушіння врожаю іншим організаціям.

До запуску також готовий один із найпотужніших інфраструктурних об‘єктів Компанії «МРІЯ Агрохолдинг» – насіннєвий завод у м. Хоростків Тернопільської області, продуктивність якого сягає 300 тонн насіннєвого матеріалу на добу. В підсумку, цього року «МРІЯ» планує виробити до 15 тис. тонн насіння.

Генеральний директор Компанії зазначив, що весняна посівна пройшла навіть успішніше, ніж очікували. Вдалося засіяти ярими культурами близько 65 тис. га, крім того, озимі культури займають 58,5 тис.га.

«Цього року ми будемо збирати врожай з понад 126 тис. га земель, 90 тис. га з них зосереджені на Тернопільщині. Нині залишилося близько двох тижнів до початку збиральної кампанії. У збиранні врожаю буде задіяно 80 комбайнів та близько 200 одиниць транспортної техніки для вивезення урожаю. Також плануємо залучити 8 елеваторів для приймання врожаю», — констатував Саймон Чернявський.

Він також наголосив на тому, що «МРІЯ» має все необхідне для того, щоб зібрати врожай та провести посівну для наступного сезону, адже отримала фінансування в розмірі 25 млн. доларів. 

Переглядів: 463 | Рейтинг: 0.0/0