Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 16 » НЕ ВИСОХНУТЬ СЛЬОЗИ ЖАЛЮ, ВІТРИ НЕ РОЗВІЮТЬ ПЕЧАЛІ…
13:02
НЕ ВИСОХНУТЬ СЛЬОЗИ ЖАЛЮ, ВІТРИ НЕ РОЗВІЮТЬ ПЕЧАЛІ…

Днями виповнюється 40 днів, як перестало битися добре, щире, турботливе серце Валентина Івановича МАЛОГО – вчителя трудового навчання Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У день цієї пам`ятної дати свої голови над його могилою схиляють колишні колеги.

Валентин Іванович народився в Хотинському районі, де й розпочав свою трудову діяльність. Після демобілізації вступив до місцевого профтехучилища. З 1967 року навчався в Харківському індустріально-педагогічному технікумі, а після закінчення працював у профтехучилищі майстром. Згодом переїхав до м.Заставна. Він був учителем, який добре володів ефективними формами навчально-виховного процесу. Розвивав творче мислення в учнів, вчив їх брати активну участь у пошуку істини. Багаторазово був прекрасним наставником для молодих вчителів, адже постійно підтримував і вдосконалював свій професійний рівень.
Одна лиш мить все обірвала, одна лиш мить – не стало. Так раптово пішов у небуття. Минає час, але він вічно буде жити  в серцях колег, учнів, рідних та друзів. Нехай свята земля береже його вічний спокій… Хто забув – згадайте, хто пам`ятає – пом`яніть.
Не заросте ніколи та стежина,
Що провела в останню путь…
Похилиться зажурена калина
І добрим словом люди пом`януть…
Переглядів: 430 | Рейтинг: 0.0/0