Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 27 » ПАМ’ЯТАЙМО ПОДВИГ ВЕТЕРАНІВ
12:22
ПАМ’ЯТАЙМО ПОДВИГ ВЕТЕРАНІВ

74 роки тому, 22 червня 1941 року, розпочалася найжорстокіша і найкровопролитніша  війна, яка забрала мільйони життів, принесла лихо і горе на нашу квітучу землю, зруйнованими, сплюндрованими залишилися тисячі міст і сіл України. 

У цей день до Братської могили, що у райцентрі, прийшли діти, онуки і правнуки ветеранів, які ціною власного життя, здоров’я здобували таку потрібну і бажану перемогу. До підніжжя поклали квіти і низько схилили голови перед світлою пам’яттю полеглих воїнів, одночасно віддаючи шану живим учасникам тепер уже такої далекої війни. Пам’ять полеглих вшанували хвилиною мовчання.

Ведуча О.Цимбалюк слово надала ветерану війни І.Данилюку, який щиро подякував землякам, які щоразу приходять до Братської могили, до пам’ятника воїнам-землякам, щоб вшанувати загиблих у роки Другої світової війни. Усім побажав добра, злагоди, щастя і довгих років життя.

 Стають історією  події тих років, коли наш народ проявив героїчну мужність, відстояв честь і незалежність Батьківщини. Все менше залишається живих свідків того страшного лихоліття. Від нас залежить, щоб залишилася пам’ять про них, про їхній ратний подвиг, що став взірцем для тисяч патріотів, які сьогодні гідно відстоюють єдність та незалежність нашої держави на Сході України.

Л.БАЛАНЕЦЬКА, О.ОСТАПОВИЧ (фото)

Переглядів: 415 | Рейтинг: 0.0/0