Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 12 » ПОСПІШІТЬ ЗВІРИТИ СВОЇ ДАНІ В ДЕРЖАВНОМУ РЕЄСТРІ ВИБОРЦІВ
12:21
ПОСПІШІТЬ ЗВІРИТИ СВОЇ ДАНІ В ДЕРЖАВНОМУ РЕЄСТРІ ВИБОРЦІВ

Державний реєстр виборців працює не тільки під час виборів, а постійно. Щоденно оновлюються його відомості, вносяться зміни до персональних даних виборців, вдосконалюються технології, створюється нове програмне забезпечення.
На основі поданих в установленому порядку документів, працівники відділу ведення Державного реєстру вносять зміни до персональних даних виборців, змінюють виборчу адресу, вносять нові записи про виборців, знищують кратні записи. Але найбільш достовірний результат дає безпосередня робота з виборцями.
Нагадуємо, що кожен виборець має право звернутися до нашого відділу щодо неправомірного включення (не включення) до реєстру себе чи інших осіб, виправлення недостовірних відомостей в Державному реєстрі щодо себе чи інших осіб.
Хочемо звернути вашу увагу, що до відділу ведення Державного реєстру виборців у першу чергу, необхідно звертатися громадянам, які:
досягли вісімнадцятирічного віку та голосуватимуть вперше;
в силу різних обставин, не голосували на попередніх виборах, але мають бажання проголосувати на чергових виборах цього року;
які на минулих виборах помітили будь-які неточності у списках виборців у своїх персональних даних;
нездатні самостійно пересуватися (медичний висновок), через уповноважених осіб;
які перебували на консульському обліку у відомчих установах МЗС;
які проходили строкову військову службу та звільнилися;
які звільнилися з установи виконання покарань.
З 2014 року, Державний реєстр виборців став на крок ближчим до виборців. Кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати «особистий кабінет виборця». Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua) з метою отримання виборцем інформації про включення його до реєстру в будь-який час, та в будь-якому місці. Для того, щоб отримати інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі і через деякий час на вашу електронну адресу надійде відповідь. У разі відсутності виборця в реєстрі, необхідно безпосередньо звернутися до органу ведення реєстру за своїм місцем реєстрації.
Отже, шановні виборці, незалежно від виборчих процесів, ми працюємо для вас завжди, для того, щоб ви беззаперечно потрапили до списків виборців та змогли реалізувати своє конституційне право — право вибору. Тому запрошуємо заздалегідь звернутися для уточнення та перевірки своїх персональних даних безпосередньо у відділ за адресою: м.Заставна, вул.В.Чорновола, 6, каб. 32 (2-й поверх), тел.: (03737) 3-11-45: 3-17-39 або через електронний запит, відвідавши “Особистий кабінет виборця” (www.drv.gov.ua).

З повагою, начальник Відділу ведення Державного реєстру виборців
апарату Заставнівської районної державної адміністрації Л.ПІДГОРЕЦЬКА

 

Переглядів: 432 | Рейтинг: 0.0/0