Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 6 » ПРОКУРАТУРА ШУКАЄ ПРИЧЕТНИХ ДО ПЕРЕСЛІДУВАНЬ ГРОМАДЯН ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ
12:08
ПРОКУРАТУРА ШУКАЄ ПРИЧЕТНИХ ДО ПЕРЕСЛІДУВАНЬ ГРОМАДЯН ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ

Події, що відбувалися в Україні на зламі 2013-2014 років, мають доленосне значення для кожного громадянина нашої держави. Боротьба за краще майбутнє триває і сьогодні. Однак неможливо йти вперед, коли залишаються непокараними ті, хто оголосив протест власному народу, ті, хто переслідував громадян під час мирних акцій, ті, хто застосовував різноманітні важелі впливу, щоб змусити людей мовчати. До органів прокуратури області таких фактів не надходило, проте суспільство добре знає кого переслідували під час мирних зібрань.

Закликаємо громадськість повідомити керівництво прокуратури області про відомі випадки причетності керівників органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів до кримінального та адміністративного переслідування учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності, а також зловживання ними своїм службовим становищем для примушування громадян до участі в так званому «Антимайдані».

Інформацію в органи прокуратури можна надавати як в письмовому вигляді, так і на особистому прийомі керівництва прокуратури області та підпорядкованих прокуратур.

ПРЕС-СЛУЖБА ПРОКУРАТУРИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Переглядів: 457 | Рейтинг: 0.0/0