Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 13 » ШАНОВНІ КРАЯНИ!
12:19
ШАНОВНІ КРАЯНИ!

Управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі інформує про зміну адреси електронної скриньки на: zastavna@cv.pfu.gov.ua. За цією адресою всі охочі можуть надсилати свою кореспонденцію, економлячи на поштових витратах. 

Також, одночасно нагадуємо, що відповіді на звернення всі бажаючі можуть отримати щоденно, не виходячи з дому і не очікуючи в черзі, за допомогою Skype – зв’язку (ім’я Skype управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі: pens_zast_pfu). Зателефонувавши на Skype, громадяни мають можливість отримати ту саму консультацію, що і на особистому прийомі в управлінні, значно зекономивши при цьому свій час та кошти. Разом з тим паралельно впродовж робочого дня в управлінні  працює уже звична для людей «гаряча лінія» за телефоном: 2-28-81.

Крім того, в управлінні діє послуга SMS-повідомлення пенсіонерам з актуальних питань пенсійного забезпечення. Всі бажаючі пенсіонери, які дали  згоду на отримання SMS-повідомлення та вказали номер мобільного телефону, повідомляються про розмір пенсії і можливість отримання пенсійного посвідчення. 

Управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі

Переглядів: 484 | Рейтинг: 0.0/0