Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 16 » СЯЙВО КУБКА НАД ДРЕВНІМ ВАСИЛЕВОМ
16:48
СЯЙВО КУБКА НАД ДРЕВНІМ ВАСИЛЕВОМ

Неможливо уявити футбольну Заставнівщину без щорічного традиційного турніру на приз обласної газети «Голос краю». За почесний трофей змагаються найкращі команди району. Цьогоріч у 40-у ювілейному фіналі, який відбувся у с.Василів, доля звела збірні Ржавинців і Репужинців.

Перед початком зустрічі футболістів привітав перший заступник голови райдержадміністрації В.Молдован, який побажав перемоги і, звісно, цікавої та видовищної гри.

Команди довгенько приглядалися одна до одної, «випробовуючи» то захист, то воротарів  і лише на 16 хвилині репужинчани відкривають рахунок. Через дві хвилини ржавинчани забивають гол-відповідь. На 28 хвилині футболісти с.Репужинці подвоюють рахунок. На 37 — пропускають м’яч у свої ворота, який був не зарахований (забитий з положення — «поза грою»). При рахунку 2:1 команди пішли на перерву.

У ІІ таймі на 23 хвилині ржавинчани зрівнюють рахунок. Репужинчани не раз хотіли відігратися, але допускали прикрі помилки, які їхні зусилля зводили нанівець. Під час фінальної гри гравці обох команд за порушення правил були «удостоєні» жовтих карток.

Щоб визначити переможця, команди змушені були грати два додаткових тайми. Перша п’ятнадцяти­хвилинка нічого не змінила. Лише у ІІ таймі ржавинчани двічі забивають голи у ворота суперників (четвертий м’яч — на останній хвилині). Остаточний рахунок зустрічі — 4:2 на користь збірної с.Ржавинці.

Переможці з рук голови райдержадміністрації Ю.Кітаря, його першого заступника В.Молдована, головного редактора обласної газети «Голос краю» М.Калин отримали вишуканий перехідний кубок, «золоті» медалі і грамоти. «Срібних» нагород була удостоєна молода і перспективна команда с.Репужинці, яка своєю грою приємно подивувала багатьох відомих гравців і численних вболівальників. До речі, 40 років тому репужинчани одні із перших активно підтримали проведення вищезгаданого турніру.

Кращий гравець — Олег Верешко із с.Ржавинці. Сприяння і допомогу  в організації турніру надавала районна федерація футболу (голова — І.Михайлюк). Щиро дякуємо суддівській бригаді, яка обслуговувала матч, діями якої залишилися задоволеними більшість гравців і вболівальників.

Л.БАЛАНЕЦЬКА, О.ОСТАПОВИЧ (фото)

Переглядів: 450 | Рейтинг: 0.0/0