Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 16 » УНИКНУЛИ БІДИ
13:58
УНИКНУЛИ БІДИ

У моєму кабінеті пролунав телефонний дзвінок. У слухавці — приємний жіночий голос. Моя співрозмовниця — жителька с.Брідок, 74-річна Марія Іванівна Пітик. Упродовж декількох хвилин поважна брідчанка розповідала про несподівану ситуацію, яка б могла закінчитися трагічно не тільки для її родини, а й багатьох людей. 

Травневими вихідними, сидячи на подвір’ї, жінка почула запах газу. Про це відразу сказала чоловікові — Івану Манолійовичу, який не звернув особливої уваги на слова дружини. Згодом і він відчув сторонній запах. Двоє людей похилого віку на декілька хвилин розгубилися. Після нетривалих вагань, почали шукати  вихід із ситуації. Зв’язалися із  водієм, що селом розвозить балонний газ, який надав поради щодо убезпечення місця, щоб не постраждали інші люди та забудови. Родина Пітиків проживає у центрі села і якийсь необережний, необачний крок міг призвести до страшних наслідків.

Марія Іванівна Пітик знайшла номер телефону, за яким колись у м.Кіцмань  здійснювала замовлення балонного газу. Зателефонувала. Співрозмовниця повідала, що цей телефонний номер значиться за її квартирою у м.Заставна. Довідавшись про ситуацію, не вагаючись, допомогла двом людям поважного віку. Аварійна газова служба усунула усі неполадки. Марія Іванівна Пітик безмежно вдячна заставнівчанці (на жаль, не знає ні імені, ні прізвища), яка її вислухала і зробила правильне рішення. Здоров’я міцного і поваги їй від людей.

Переглядів: 423 | Рейтинг: 0.0/0