Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 12 » ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ МІЖНАРОДНОГО ТРЕЙД-КЛУБУ
12:00
ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ МІЖНАРОДНОГО ТРЕЙД-КЛУБУ

Управління економічного роз­витку та інфраструктури Заставнівської районної  державної адміністрації повідомляє та просить взяти до уваги наступну інформацію.
24-25 вересня 2015 року в Україні у Чернівецькій області відбудеться виїзне засідання Міжнародного Трейд-клубу.
На поточний момент Чернівецьку область планують відвідати представники ЄС, Австралії, Австрії, Аргентини, Азербайджану, Білорусі, Бельгії, В'єтнаму, Грузії, Канади, Китаю, Литви, Малайзії, Польщі, Румунії, Словаччини Фінляндії, Південно-Африканської Республіки.
24 вересня 2015 року програмою передбачена в м. Чернівці зустріч делегації з представниками влади, громадськості та бізнесу області — з 9.50 до 11.00 год. (Червона зала ЧНУ) та з 11.30 до 13.00 год. проведення двосторонніх зустрічей представників Міжнародного Трейд-клубу в Україні з представниками ділових кіл області в приміщенні Голубої зали Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича. Під час зустрічей представники підприємств зможуть провести ділові переговори з кожним із присутніх представників Міжнародного Трейд-клубу.
Бажаючим взяти участь у зустрічі, а також у двосторонніх переговорах, прохання до 14 вересня 2015 року  зареєструватися в управлінні економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації. 
Контакти для додаткової інформації, довідок, реєстрації: телефони: 3-19-89; 2-10-90; e-mail: econ_zrda@ukr.net 

Управління економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації 

 

Переглядів: 390 | Рейтинг: 0.0/0