Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 27 » ВИГРАЛИ «ЗОЛОТІ» НАГОРОДИ
12:11
ВИГРАЛИ «ЗОЛОТІ» НАГОРОДИ

У Львові відбувся фінал Всеукраїнських змагань з футболу на приз «Шкіряний м’яч», в яких брала участь команда Дорошовецького НВК (тренер Д.Рудейчук), яка виступала за Чернівецьку область. За першість, у фінальній частині змагань, боролося 8 команд, які розподілили на дві підгрупи. Перша підгрупа — ЗОШ №73 м.Львів, ЗОШ №14 м.Житомир, ЗОШ №29 м.Суми, НВК №1 м.Роздільна Одеської області, друга — Олександрійський колегіум Кіровоградської області, ЗОШ №1 м.Кременчук Полтавської області, НВК №26 м.Рівне і Дорошовецький НВК.

У І турі у І підгрупі  зустрілися футболісти ЗОШ №73 м.Львів і НВК №1 м.Роздільна Одеської області (2:0), ЗОШ №14 м.Житомир і ЗОШ №29 м.Суми (1:1), у ІІ підгрупі — Дорошовецький НВК і Олександрійський колегіум (2:0), НВК №26 м.Рівне та ЗОШ №1 м.Кременчук Полтавської області (0:0).

У ІІ турі гра між ЗОШ №73 м.Львів і ЗОШ №29 м.Суми закінчилася нічийним результатом (0:0), У поєдинках між ЗОШ №14 м.Житомир і НВК №1 м.Роздільна  Одеської області суддівська бригада зафіксувала рахунок 2:0, Дорошовецьким НВК і ЗОШ №1 м.Кременчук — 2:0, НВК №26 м.Рівне і Олександрійським колегіумом — 1:0.

Не менш цікавим і захоплюючим був і третій тур. Не виявилося переможців у парі ЗОШ №73 м.Львів і ЗОШ №14 м.Житомир, ЗОШ №1 м.Кременчук і Олександрійський колегіум (0:0). Фортуна була на боці футболістів ЗОШ №29 м.Суми, які з рахунком 2:0 виграли в однолітків НВК №1 м.Роздільна Одеської області.

Без проблем Дорошовецький НВК виграв у футболістів НВК №26 м.Рівне (2:1).

За 7-8 місце змагалися спортсмени НВК №1 м.Роздільна Одеської області і Олександрійський колегіум Кіровоградської області. Основний час закінчився з рахунком 2:2. За серією пенальті більш влучнішими були представники Олександрійського колегіуму, які стали сьомими.

За 5-6 місце на футбольне поле вийшли ЗОШ №29 м.Суми і ЗОШ №1 м.Кременчук. Тут зафіксували результат 2:0 на користь сумчан і у підсумку п’ята позиція.

У поєдинку за третє місце зустрілися  збірні, які представляли ЗОШ №73 м.Львів та НВК №26 м.Рівне. Рідні стіни допомогли львів’янам, які виграли з рахунком 2:0, тим самим забезпечивши собі «бронзу».

Увага глядачів була прикута до зустрічі між ЗОШ №14 м.Житомир і Дорошовецьким НВК. Наші земляки без зайвих зусиль, досить красиво і впевнено з рахунком 3:0 здолали своїх суперників і стали чемпіонами Всеукраїнських змагань на приз «Шкіряний м’яч — 2015 Coca-Cola». Голи у фіналі забивали Максим Скибінський, Ілля Квасниця і Гліб Колісник.

Наших земляків нагородили медалями найвищого гатунку, грамотами, Кубком, а кожен учасник отримав приз. Кращий гравець турніру — Максим Скибінський.

Команда Дорошовецького НВК виборола право представляти нашу державу на аналогічних міжнародних змаганнях. Вітаємо наших земляків!

Л.БАЛАНЕЦЬКА

Переглядів: 400 | Рейтинг: 0.0/0