Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 13 » ВИЙШЛИ ДО ФІНАЛУ
12:02
ВИЙШЛИ ДО ФІНАЛУ

У Чернівцях відбулися Всеукраїнські зональні змагання з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч», на яких Буковину представляли учні Дорошовецького НВК 2003-2004 року народження (тренер Д.Рудейчук). У цих змаганнях брали участь майстри шкіряного м’яча Вінницької, Івано-Франківської і Закарпатської областей. 

У перший день доля наших земляків звела з фаворитами — спортсменами Вінниччини. Перед початком свої уміння демонстрували у змаганнях з елементів техніки гри у футбол. У «жонглюванні» м’ячем кращим був Гліб Колісник (Заставнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів). У змаганнях, де проводили удари у ворота на влучність, виграв представник Вінниччини. Усе вирішив третій вид — удари на дальність, де поза конкуренцію був Максим Скибінський, здолавши відмітку у 45 метрів. У грі з вінничанами здібний дорошівчанин двічі забивав голи у ворота суперників.

Зустріч між Івано-Франківськом і Закарпаттям закінчилася з рахунком 1:0 на користь закарпатців.

Другий день змагань також був цікавими і видовищним, сповненим несподіванок, цікавих атак і голів-красенів. Гра між командами Закарпаття і Вінниччини завершилася з рахунком 3:1 на користь закарпатців. Цікавою була зустріч між Івано-Франківськом і Дорошовецьким НВК. Наші земляки забили єдиний гол у ворота суперників з пенальті. Внічию зіграли збірні Івано-Франківська і Вінниччини. Усе вирішилося під час зустрічі між командами Закарпаття і Дорошовецького НВК. Наші земляки виступили блискуче, про що свідчить рахунок  3:0 на їх користь. Вони здобули право виступати у фіналі цих змагань, які 12-15 червня відбудуться у Львові. Усі команди нагородили футболками з написом «Кока-кола», призами і футбольним м’ячем.

Переглядів: 414 | Рейтинг: 0.0/0