Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 25 » ВСТУПАЙТЕ ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СИСТЕМИ МВС УКРАЇНИ
20:02
ВСТУПАЙТЕ ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СИСТЕМИ МВС УКРАЇНИ

Заставнівський районний відділ Управління МВС України в Чернівецькій області продовжує реєстрацію осіб, які мають намір у 2015 році вступати до вищих навчальних закладів (ВНЗ) системи МВС України.
Прийом вступників на навчання до вищих навчальних закладів МВС України буде здійснюватись за конкурсом сертифікатів, виданих Українським центром оцінювання якості освіти з української мови та літератури, історії України (іноземна мова, математика), а також результатами іспиту з фізичної підготовки, який проводитиметься предметними екзаменаційними комісіями вищих навчальних закладів.
Запрошуються юнаки, звільнені в запас Збройних сил України, випускники загальноосвітніх шкіл, технікумів та училищ, які бажають безкоштовно здобути вищу юридичну, економічну, психологічну та військову освіту на повному державному забезпеченні в таких навчальних закладах:

- Національна академія внутрішніх справ.
- Харківський національний університет внутрішніх справ.
- Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ.
- Львівський державний університет внутрішніх справ.
- Одеський державний університет внутрішніх справ.
- Академія внутрішніх військ.

Детальну інформацію щодо переліку навчальних закладів МВС, умов вступу до них можна отримати в Заставнівському районному відділі УМВС України в Чернівецькій області за адресою: м. Заставна, вул. Незалежності, 49, тел. 2-23-36, (моб. телефони: 0990359698, 0678869688), кабінет №3.

Переглядів: 469 | Рейтинг: 0.0/0