Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 11 » ЗІ ЩИРИМ СЕРЦЕМ І ДОБРОЮ ДУШЕЮ
14:42
ЗІ ЩИРИМ СЕРЦЕМ І ДОБРОЮ ДУШЕЮ

У час, коли українці об’єднали всі свої зусиля для того, щоб допомогти нашим військовим, що утримують цілісність України на її сході, важливою допомога є кожної людини, яка працює заради Перемоги тут — в тилу. Про багатьох щедрих меценатів та благодійників ми вже писали на шпальтах нашого часопису, як і про волонтерів, які ризикуючи життям та безпекою довозять зібрану допомогу до лінії фронту. Усім низький уклін та велика вдячність!

Завжди відгукуються на прохання допомогти віруючі Церкви Адвентистів Сьомого дня — це і продукти харчування, гроші і звичайно фізична допомога.

Волонтер Анатолій Дронь та бійці АТО щиро дякують молодому чоловікові зі щирим серцем та доброю душею, приватному підприємцю заставнівчану Олександру Луцяку (фото), який щоразу при черговій відправці вантажу на Схід України передає нашим воякам овочі і фрукти та надає для транспортних послуг свій мікроавтобус, щоб зібрані продукти доставили із сіл району до райцентру.

— Дай Боже Вам, Олександре, мирних днів та довгих щасливих літ життя у щасті і здоров’ї. Нехай воздається за добро, яке ви робите для вояків, для України!

Переглядів: 411 | Рейтинг: 0.0/0